Kawijakan Digital Millennium Copyright Act

kawijakan DMCA

Kabijakan (Kabijakan) Digital Millennium Copyright Act ieu manglaku ka pangunduh pidéo online ramatloka (Website" atawa "Service) jeung salah sahiji produk jeung jasa nu patali (sacara koléktif, "Services) jeung outlines kumaha operator Website ieu (Operator", "kami", "urang" atawa "urang) alamat bewara ngalanggar hak cipta na kumaha anjeun (anjeun" atanapi "anjeun) tiasa ngalebetkeun keluhan ngalanggar hak cipta.

Perlindungan hak cipta intelektual penting pisan pikeun kami sareng kami naroskeun ka pangguna sareng agén otorisasina pikeun ngalakukeun hal anu sami. Kabijakan kami pikeun gancang ngabales béwara anu disangka ngalanggar hak cipta anu saluyu sareng Undang-Undang Hak Cipta Millenium Digital Amérika Serikat (DMCA) taun 1998, téksna tiasa dipendakan di Kantor Hak Cipta AS. website.

Naon anu kudu dipertimbangkeun sateuacan ngirimkeun keluhan hak cipta

Sateuacan ngirimkeun keluhan hak cipta ka kami, pertimbangkeun naha pamakean éta tiasa dianggap pamakean adil. Pamakéan adil nyatakeun yén petikan ringkes tina bahan anu gaduh hak cipta tiasa, dina kaayaan anu tangtu, dikutip sacara verbatim pikeun tujuan sapertos kritik, ngalaporkeun warta, pangajaran, sareng panalungtikan, tanpa peryogi idin atanapi mayar ka anu gaduh hak cipta.

Punten dicatet yén upami anjeun teu yakin naha bahan anu anjeun laporkeun leres-leres ngalanggar, anjeun panginten badé ngahubungi pengacara sateuacan ngajukeun béwara ka kami.

DMCA ngabutuhkeun anjeun pikeun masihan inpormasi pribadi anjeun dina bewara ngalanggar hak cipta. Upami anjeun prihatin ngeunaan privasi inpormasi pribadi anjeun, anjeun panginten hoyong ngagunakeun agén ngalaporkeun bahan ngalanggar pikeun anjeun.

Bewara ngalanggar

Upami anjeun pamilik hak cipta atanapi agénna, sareng anjeun yakin yén bahan naon waé anu aya dina Layanan kami ngalanggar hak cipta anjeun, maka anjeun tiasa ngalebetkeun béwara ngalanggar hak cipta anu ditulis (Bewara) nganggo detil kontak di handap saluyu sareng DMCA. Sadaya Bewara sapertos kitu kedah sasuai sareng sarat DMCA.

Ngajukeun keluhan DMCA mangrupikeun ngamimitian prosés hukum anu tos ditetepkeun. Keluhan anjeun bakal diulas pikeun akurasi, validitas, sareng lengkep. Upami keluhan anjeun parantos nyumponan sarat ieu, réspon kami tiasa kalebet ngaleungitkeun atanapi ngawatesan aksés kana bahan anu disangka ngalanggar. Urang ogé bisa merlukeun paréntah pangadilan ti pangadilan yurisdiksi kompeten, sakumaha ditangtukeun ku urang dina kawijaksanaan budi urang, saméméh urang ngalakukeun tindakan nanaon.

Upami urang ngahapus atanapi ngabatesan aksés kana bahan atanapi ngeureunkeun hiji akun pikeun ngaréspon kana Bewara ngeunaan dugaan pelanggaran, kami bakal usaha iman pikeun ngahubungi pangguna anu kapangaruhan ku inpormasi ngeunaan panyabutan atanapi larangan aksés.

Sanaos naon waé anu sabalikna anu dikandung dina bagian mana waé tina Kabijakan ieu, Operator ngagaduhan hak pikeun ngalakukeun nanaon nalika nampi béwara ngalanggar hak cipta DMCA upami éta gagal pikeun sasuai sareng sadaya sarat DMCA pikeun béwara sapertos kitu.

Prosés anu dijelaskeun dina Kabijakan ieu henteu ngabatesan kamampuan urang pikeun ngusahakeun pangobatan anu sanés anu urang kedahna pikeun ngarengsekeun anu disangka ngalanggar.

Parobihan sareng amandemen

Kami ngagaduhan hak pikeun ngarobih Kabijakan ieu atanapi istilah-istilahna anu aya hubunganana sareng Wéb sareng Jasa iraha waé, efektif nalika masangkeun versi anu diropéa tina Kabijakan ieu dina Wéb. Nalika kami ngalakukeun, kami bakal ngirim anjeun email pikeun ngabéjaan anjeun.

Ngalaporkeun ngalanggar hak cipta

Upami anjeun hoyong ngabéjaan kami ngeunaan bahan atanapi kagiatan anu ngalanggar, anjeun tiasa ngalakukeun éta ngalangkungan bentuk kontak



©2022 ONLINE-VIDEOS-DOWNLOADER.COM