Kabijakan Privasi pikeun Ngundeur pidéo online

Terakhir dirobih 11 Oktober 2021

Hatur nuhun pikeun milih janten bagian tina komunitas kami di online-videos-downloader.com. Kami komitmen pikeun ngajagi inpormasi pribadi anjeun sareng hak anjeun pikeun privasi. Upami anjeun gaduh patarosan atanapi masalah ngeunaan bewara privasi ieu atanapi prakték kami ngeunaan inpormasi pribadi anjeun, mangga ngahubungi kami di https://online-videos-downloader.com/contact.

Bewara privasi ieu ngajelaskeun kumaha kami tiasa nganggo inpormasi anjeun upami anjeun:
Tingali halaman wéb kami di https://online-videos-downloader.com/
Kalibet sareng kami dina cara anu sanés - kalebet penjualan, pamasaran, atanapi acara
dina bewara privasi ieu, upami urang ngarujuk ka:

"Website," kami ngarujuk kana halaman wéb kami anu ngarujuk atanapi numbu ka kawijakan ieu
"Services," kami nujul kana Website kami, sarta jasa patali lianna, kaasup sagala jualan, pamasaran, atawa acara
Tujuan bewara privasi ieu pikeun ngajelaskeun ka anjeun ku cara paling jelas mungkin inpormasi naon anu kami kumpulkeun, kumaha kami nganggo éta, sareng hak naon anu anjeun gaduh hubunganana. Upami aya istilah dina bewara privasi ieu anu anjeun henteu satuju, punten lirénkeun pamakean Layanan kami langsung.

Punten baca bewara privasi ieu sacara saksama, sabab éta bakal ngabantosan anjeun ngartos naon anu kami lakukeun ku inpormasi anu kami kumpulkeun.

DAPTAR EUSI

1. INFORMASI Naon anu urang kumpulkeun?
2. Kumaha cara ngagunakeun inpormasi anjeun?
3. Naha INFORMASI anjeun bakal dibagi sareng saha waé?
4. Saha inpormasi anjeun bakal dibagi?
5. Naha urang nganggo COOKIES sareng téknologi ngalacak anu sanés?
6. Naha INFORMASI anjeun DIJABAR INTERNASIONAL?
7. sabaraha lilana urang ngajaga inpormasi anjeun?
8. Kumaha cara urang ngajaga inpormasi anjeun aman?
9. Naon ari PRIVASI anjeun?
10. Kadali pikeun fitur NOT-TRACK
11. Naha Warga CALIFORNIA gaduh HAK PRIVASI KHUSUS?
12. Naha urang ngadamel pembaruan kana bewara ieu?
13. Kumaha anjeun tiasa ngahubungan kami ngeunaan bewara ieu?
14. Kumaha anjeun tiasa ningali, ningkatkeun atanapi ngahapus data anu urang kumpulkeun ti anjeun?

1. INFORMASI Naon anu urang kumpulkeun?

Inpormasi pribadi anjeun nyilakakeun ka kami

Singgetna: Kami ngumpulkeun inpormasi pribadi anu anjeun bikeun ka kami.
Kami ngumpulkeun inpormasi pribadi anu anjeun sacara sukarela masihan ka kami nalika anjeun nganyatakeun minat pikeun kéngingkeun inpormasi ngeunaan kami atanapi produk sareng Jasa kami, nalika anjeun ilubiung dina kagiatan dina Wéb atanapi upami anjeun ngahubungi kami.
Inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun gumantung kana kontéks interaksi anjeun sareng kami sareng situs wéb, pilihan anu anjeun lakukeun sareng produk sareng fitur anu anjeun anggo. Inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun tiasa kalebet ieu:
Sadaya inpormasi pribadi anu anjeun nyayogikeun ka kami kedah leres, lengkep sareng akurat, sareng anjeun kedah masihan terang ka kami ngeunaan parobihan inpormasi pribadi sapertos kitu.

Inpormasi otomatis dikumpulkeun

Singketna: Sababaraha inpormasi — sapertos alamat Internet Protocol (IP) anjeun sareng/atawa browser sareng ciri alat — otomatis dikumpulkeun nalika anjeun nganjang ka Wéb wéb kami.

Kami otomatis ngumpulkeun inpormasi anu tangtu nalika anjeun nganjang, nganggo atanapi nganapigasi Wéb. Inpormasi ieu henteu nembongkeun idéntitas khusus anjeun (sapertos nami atanapi inpormasi kontak anjeun) tapi tiasa kalebet inpormasi alat sareng pamakean, sapertos alamat IP anjeun, browser sareng ciri alat, sistem operasi, kahoyong basa, URL rujukan, nami alat, nagara, lokasi. , inpormasi ngeunaan kumaha sareng iraha anjeun nganggo Wéb kami sareng inpormasi téknis anu sanés. Inpormasi ieu utamina diperyogikeun pikeun ngajaga kaamanan sareng operasi Website kami, sareng pikeun tujuan analitik internal sareng ngalaporkeun.
Sapertos seueur usaha, urang ogé ngumpulkeun inpormasi ngalangkungan cookies sareng téknologi anu sami.
Inpormasi anu kami kumpulkeun nyaéta:
Log sareng Data Pamakéan. Data log sareng pamakean mangrupikeun inpormasi anu aya hubunganana sareng jasa, diagnostik, pamakean sareng kinerja server kami otomatis dikumpulkeun nalika anjeun ngaksés atanapi nganggo Website kami sareng anu kami rekam dina file log. Gumantung kana kumaha anjeun berinteraksi sareng kami, data log ieu tiasa kalebet alamat IP anjeun, inpormasi alat, jinis browser sareng setélan sareng inpormasi ngeunaan kagiatan anjeun dina Wéb (sapertos prangko tanggal/waktos anu aya hubunganana sareng panggunaan anjeun, halaman sareng file anu ditingali, pamilarian sareng tindakan sanés anu anjeun laksanakeun sapertos fitur mana anu anjeun anggo), inpormasi acara alat (sapertos kagiatan sistem, laporan kasalahan (sok disebut 'crash dumps') sareng setelan hardware).

Data Alat. Kami ngumpulkeun data alat sapertos inpormasi ngeunaan komputer, telepon, tablet atanapi alat sanés anu anjeun anggo pikeun ngaksés Wéb. Gumantung kana alat anu dianggo, data alat ieu tiasa kalebet inpormasi sapertos alamat IP anjeun (atanapi server proxy), nomer idéntifikasi alat sareng aplikasi, lokasi, jinis browser, modél hardware panyadia ladénan Internét sareng/atawa operator seluler, sistem operasi sareng konfigurasi sistem. inpormasi.

Data Lokasi. Kami ngumpulkeun data lokasi sapertos inpormasi ngeunaan lokasi alat anjeun, anu tiasa tepat atanapi henteu tepat. Sabaraha inpormasi anu kami kumpulkeun gumantung kana jinis sareng setélan alat anu anjeun anggo pikeun ngaksés Wéb. Salaku conto, urang tiasa nganggo GPS sareng téknologi sanés pikeun ngumpulkeun data geolokasi anu nyarioskeun lokasi anjeun ayeuna (dumasar kana alamat IP anjeun). Anjeun tiasa milih kaluar tina ngamungkinkeun kami pikeun ngumpulkeun inpormasi ieu ku cara nolak aksés kana inpormasi atanapi ku nganonaktipkeun setelan Lokasi anjeun dina alat anjeun. Catet kumaha ogé, upami anjeun milih milih kaluar, anjeun moal tiasa nganggo sababaraha aspék Layanan.

Inpormasi anu dikumpulkeun tina sumber anu sanés

Singketna: Urang tiasa ngumpulkeun data kawates tina pangkalan data umum, mitra pamasaran, sareng sumber luar anu sanés.

Pikeun ningkatkeun kamampuan kami pikeun nyayogikeun pamasaran, nawaran sareng jasa anu relevan ka anjeun sareng ngapdet rékaman kami, kami tiasa nampi inpormasi ngeunaan anjeun tina sumber anu sanés, sapertos database umum, mitra pamasaran gabungan, program afiliasi, panyadia data, ogé ti pihak katilu sejenna. Inpormasi ieu kalebet alamat surat, jabatan padamelan, alamat email, nomer telepon, data hajat (atanapi data paripolah pangguna), alamat Internet Protocol (IP), profil média sosial, URL média sosial sareng profil khusus, pikeun tujuan iklan sareng promosi acara. .

2. Kumaha cara ngagunakeun inpormasi anjeun?

Singketna: Kami ngolah inpormasi anjeun pikeun tujuan dumasar kana kapentingan bisnis anu sah, minuhan kontrak kami sareng anjeun, patuh kana kawajiban hukum kami, sareng / atanapi idin anjeun.

Kami nganggo inpormasi pribadi anu dikumpulkeun via Wéb kami pikeun sababaraha tujuan bisnis anu dijelaskeun di handap. Kami ngolah inpormasi pribadi anjeun pikeun tujuan ieu gumantung kana kapentingan bisnis kami anu sah, pikeun asup kana atanapi ngalaksanakeun kontrak sareng anjeun, kalayan idin anjeun, sareng / atanapi pikeun patuh kana kawajiban hukum urang. Urang nunjukkeun grounds processing husus kami ngandelkeun gigireun unggal Tujuan didaptarkeun di handap.
Kami nganggo inpormasi anu kami kumpulkeun atanapi nampi:

Pikeun ngirim inpormasi administrasi ka anjeun. Kami tiasa nganggo inpormasi pribadi anjeun pikeun ngirim produk, jasa sareng inpormasi fitur anyar sareng/atawa inpormasi ngeunaan parobihan kana syarat, kaayaan, sareng kawijakan kami.
Pikeun ngajaga Layanan kami. Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun salaku bagian tina usaha kami pikeun ngajaga Website kami aman sareng aman (contona, pikeun ngawaskeun sareng nyegah panipuan).
Pikeun nerapkeun istilah, kaayaan sareng kawijakan urang pikeun tujuan bisnis, sasuai sareng sarat légal sareng pangaturan atanapi anu aya hubunganana sareng kontrak urang.
Pikeun ngabales pamundut hukum sareng nyegah cilaka. Upami kami nampi sapina atanapi pamundut hukum anu sanés, urang panginten kedah mariksa data anu kami tahan pikeun nangtukeun kumaha ngabales.
Minuhan sareng atur pesenan anjeun. Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun pikeun nedunan sareng ngatur pesenan anjeun, pangmayaran, pamulangan, sareng bursa anu dilakukeun ngalangkungan Wéb.
Ngatur hadiah undian sareng kompetisi. Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun pikeun ngatur undian hadiah sareng kompetisi nalika anjeun milih ilubiung dina kompetisi kami.
Pikeun nganteurkeun sareng ngagampangkeun pangiriman jasa ka pangguna. Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun pikeun nyayogikeun jasa anu dipénta.
Pikeun ngabales patarosan pangguna / nawiskeun dukungan ka pangguna. Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun pikeun ngaréspon patarosan anjeun sareng ngabéréskeun masalah poténsial anu anjeun gaduh ku ngagunakeun Layanan kami.
Pikeun ngirim anjeun komunikasi pamasaran sareng promosi. Kami sareng/atawa mitra pamasaran pihak katilu urang tiasa nganggo inpormasi pribadi anu anjeun kirimkeun ka kami pikeun tujuan pamasaran kami, upami ieu saluyu sareng kahoyong pamasaran anjeun. Salaku conto, nalika nyatakeun minat pikeun kéngingkeun inpormasi ngeunaan kami atanapi Website kami, ngalanggan pamasaran atanapi ngahubungan kami, kami bakal ngumpulkeun inpormasi pribadi ti anjeun. Anjeun tiasa milih kaluar tina email pamasaran kami iraha waé (tingali "NAON HAK PRIVASI ANDA?" di handap).
Nepikeun iklan anu ditargetkeun ka anjeun. Kami tiasa nganggo inpormasi anjeun pikeun ngembangkeun sareng nampilkeun eusi sareng pariwara anu dipersonalisasi (sareng damel sareng pihak katilu anu ngalakukeunana) anu cocog sareng kapentingan sareng/atawa lokasi anjeun sareng pikeun ngukur efektivitasna.

3. Naha INFORMASI anjeun bakal dibagi sareng saha waé?

Singketna: Kami ngan ukur ngabagi inpormasi kalayan idin anjeun, pikeun matuh hukum, nyayogikeun jasa anjeun, ngajagi hak anjeun, atanapi pikeun minuhan kawajiban bisnis.

Urang tiasa ngolah atanapi ngabagi data anjeun anu dicekel dumasar kana dasar hukum ieu:
Langkung khusus, urang panginten kedah ngolah data anjeun atanapi ngabagi inpormasi pribadi anjeun dina kaayaan sapertos kieu:
Mindahkeun Usaha. Kami tiasa ngabagikeun atanapi nransferkeun inpormasi anjeun anu aya hubunganana sareng, atanapi salami rundingan, ngahiji, penjualan aset perusahaan, pembiayaan, atanapi akuisisi sadayana atanapi sabagian bisnis urang ka perusahaan anu sanés.
Ngical paralatan, Konsultan sareng Panyadia Ladenan Pihak Katilu lianna. Kami tiasa ngabagi data anjeun ka padagang pihak katilu, panyadia ladenan, kontraktor atanapi agén anu ngalaksanakeun jasa pikeun kami atanapi atas nama kami sareng meryogikeun aksés kana inpormasi sapertos kitu pikeun ngalakukeun padamelan éta. Conto kalebet: pamrosésan pamayaran, analisa data, pangiriman email, jasa hosting, layanan palanggan sareng usaha pamasaran. Urang tiasa ngijinkeun pihak katilu anu dipilih pikeun ngagunakeun téknologi pelacak dina Wéb, anu bakal ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngumpulkeun data atas nama urang ngeunaan kumaha anjeun berinteraksi sareng Situs wéb kami dina waktosna. Inpormasi ieu tiasa dianggo pikeun, diantarana, nganalisa sareng ngalacak data, nangtukeun popularitas eusi, halaman atanapi fitur anu tangtu, sareng langkung ngartos kagiatan online. Kacuali dijelaskeun dina bewara ieu, kami henteu ngabagi, ngajual, nyéwa atanapi ngadagangkeun inpormasi anjeun ka pihak katilu pikeun tujuan promosina. Kami ngagaduhan kontrak sareng prosesor data kami, anu dirancang pikeun ngabantosan inpormasi pribadi anjeun. Ieu ngandung harti yén maranéhna moal bisa ngalakukeun nanaon jeung informasi pribadi Anjeun iwal kami geus maréntahkeun maranéhna pikeun ngalakukeunana. Éta ogé moal ngabagi inpormasi pribadi anjeun ka organisasi naon waé salian ti kami. Éta ogé komitmen pikeun ngajagi data anu aranjeunna tahan pikeun kami sareng nahanana salami waktos anu kami pitunjuk.
Pangiklan Pihak Katilu. Kami tiasa nganggo perusahaan pariwara pihak katilu pikeun ngalayanan iklan nalika anjeun nganjang atanapi nganggo Wéb. Pausahaan ieu tiasa nganggo inpormasi ngeunaan kunjungan anjeun ka Website kami sareng situs wéb sanés anu aya dina cookies wéb sareng téknologi pelacak anu sanés pikeun nyayogikeun pariwara ngeunaan barang sareng jasa anu dipikaresep ku anjeun.

4. Saha inpormasi anjeun bakal dibagi?

Singketna: Urang ngan ngabagi inpormasi ka pihak katilu di handap ieu.

Kami ngan ngabagikeun sareng nyingkab inpormasi anjeun ka pihak katilu di handap ieu. Upami kami parantos ngolah data anjeun dumasar kana idin anjeun sareng anjeun badé ngabatalkeun idin anjeun, mangga ngahubungi kami nganggo wincik kontak anu disayogikeun dina bagian di handap ieu anu judulna "Kumaha anjeun tiasa ngahubungi kami ngeunaan béwara ieu?".
Iklan, Pamasaran Langsung, sareng Generasi Diterangkeun
Google Adsense
Optimasi Eusi
Pilarian Loka Google sareng Google Font
Babagi Média Sosial sareng Iklan
TambihkeunKa Sakur
Wéb sareng Mobile Analytics
Google Analytics

5. Naha urang nganggo COOKIES sareng téknologi ngalacak anu sanés?

Singgetna: Urang tiasa nganggo cookies sareng téknologi pelacak anu sanés pikeun ngumpulkeun sareng nyimpen inpormasi anjeun.

Urang tiasa nganggo cookies sareng téknologi tracking anu sami (sapertos lantera wéb sareng piksel) pikeun ngaksés atanapi nyimpen inpormasi. Inpormasi khusus ngeunaan kumaha kami nganggo téknologi sapertos kitu sareng kumaha anjeun tiasa nampik cookies anu tangtu diatur dina Bewara Cookie kami.

6. Naha INFORMASI anjeun DIJABAR INTERNASIONAL?

Singketna: Urang tiasa nransfer, nyimpen, sareng ngolah inpormasi anjeun di nagara-nagara sanés ti anjeun.

Server kami aya di Amérika Serikat, sareng Irlandia. Upami anjeun ngaksés halaman wéb kami ti luar Amérika Serikat, sareng Irlandia, punten perhatikeun yén inpormasi anjeun tiasa ditransfer, disimpen, sareng diolah ku kami di fasilitas kami sareng ku pihak katilu anu kami tiasa bagikeun inpormasi pribadi anjeun (tingali "Dupi inpormasi anjeun bakal dibagikeun sareng saha waé?" di luhur), di Amérika Serikat, Irlandia, sareng nagara-nagara sanés.

Upami anjeun nyicingan di Area Ékonomi Éropa (EEA) atanapi Inggris (Inggris), maka nagara-nagara ieu panginten henteu merta ngagaduhan hukum panyalindungan data atanapi hukum anu sami sapertos komprehensif sareng nagara anjeun. Kami ogé bakal nyandak sadaya tindakan anu perlu pikeun ngajaga inpormasi pribadi anjeun saluyu sareng bewara privasi ieu sareng hukum anu berlaku.

Klausa Kontrak Standar Komisi Éropa:

Kami parantos ngalaksanakeun ukuran pikeun ngajagi inpormasi pribadi anjeun, kalebet nganggo Klausa Kontrak Standar Komisi Éropa pikeun mindahkeun inpormasi pribadi antara perusahaan grup kami sareng antara kami sareng panyadia pihak katilu. Klausa ieu meryogikeun sadaya panarima pikeun nangtayungan sadaya inpormasi pribadi anu diolah ti EEA atanapi Inggris saluyu sareng undang-undang sareng peraturan panyalindungan data Éropa. Pasatujuan Ngolah Data kami anu kalebet Klausa Kontrak Standar tiasa disayogikeun upami dipénta / sayogi di dieu: https://policies.google.com/privacy?hl=en. Kami parantos ngalaksanakeun panjagaan anu sami sareng panyadia ladenan pihak katilu sareng mitra sareng detil salajengna tiasa disayogikeun upami dipénta.

Aturan Perusahaan Ngabeungkeut:

Ieu kalebet sakumpulan Aturan Perusahaan Ngariung (“BCRs”) anu ditetepkeun sareng dilaksanakeun ku __________. BCR kami parantos diaku ku otoritas panyalindungan data EEA sareng Inggris salaku nyayogikeun tingkat panyalindungan anu nyukupan kana inpormasi pribadi anu kami proses sacara internasional. Anjeun tiasa mendakan salinan BCR kami di dieu: https://policies.google.com/privacy?hl=id.

7. sabaraha lilana urang ngajaga inpormasi anjeun?

Singketna: Kami nyimpen inpormasi anjeun salami dipikabutuh pikeun minuhan tujuan anu digariskeun dina bewara privasi ieu kecuali diwajibkeun ku hukum.

Kami ngan ukur bakal nyimpen inpormasi pribadi anjeun salami dipikabutuh pikeun tujuan anu dijelaskeun dina bewara privasi ieu, iwal periode ingetan anu langkung panjang diperyogikeun atanapi diijinkeun ku hukum (sapertos pajeg, akuntansi atanapi sarat hukum anu sanés). Henteu aya tujuan dina bewara ieu ngabutuhkeun kami ngajaga inpormasi pribadi anjeun langkung lami ti __________.

Nalika kami henteu ngagaduhan bisnis sah anu lumangsung kedah ngolah inpormasi pribadi anjeun, kami bakal ngahapus atanapi ngamaonkeun inpormasi sapertos kitu, atanapi, upami ieu teu mungkin (contona, kusabab inpormasi pribadi anjeun disimpen dina arsip cadangan), maka kami bakal aman simpen inpormasi pribadi anjeun sareng isolasi tina pamrosésan anu langkung dugi ka tiasa dihapus.

8. Kumaha cara urang ngajaga inpormasi anjeun aman?

Singketna: Kami tujuanana pikeun ngajagi inpormasi pribadi anjeun ngalangkungan sistem ukuran kaamanan organisasi sareng téknis.

Kami parantos ngalaksanakeun ukuran kaamanan téknis sareng organisasi anu saluyu anu dirancang pikeun ngajagi kaamanan inpormasi pribadi anu kami proses. Nanging, sanaos panjagaan sareng usaha kami pikeun ngamankeun inpormasi anjeun, henteu aya transmisi éléktronik dina Internét atanapi téknologi panyimpen inpormasi anu tiasa dijamin 100% aman, ku kituna kami henteu tiasa ngajanjikeun atanapi ngajamin yén peretas, penjahat cyber, atanapi pihak katilu anu henteu sah sanés bakal ngajamin. bisa ngéléhkeun kaamanan urang, jeung teu bener ngumpulkeun, aksés, maok, atawa ngaropéa informasi Anjeun. Sanaos kami bakal ngalakukeun anu saé pikeun ngajagi inpormasi pribadi anjeun, pangiriman inpormasi pribadi ka sareng ti Wéb kami mangrupikeun résiko anjeun nyalira. Anjeun ngan kudu ngakses Website dina lingkungan aman.

9. Naon ari PRIVASI anjeun?

Singketna: Di sababaraha daérah, sapertos Wewengkon Ékonomi Éropa (EEA) sareng Inggris Raya (Inggris), anjeun gaduh hak anu ngamungkinkeun anjeun aksés sareng kontrol anu langkung ageung kana inpormasi pribadi anjeun. Anjeun tiasa marios, ngarobih, atanapi ngeureunkeun akun anjeun iraha waé.

Di sababaraha daérah (sapertos EEA sareng Inggris), anjeun gaduh hak-hak anu tangtu dina undang-undang perlindungan data anu berlaku. Ieu tiasa kalebet hak (i) nyuhunkeun aksés sareng kéngingkeun salinan inpormasi pribadi anjeun, (ii) nyuhunkeun ngalereskeun atanapi ngahapus; (iii) pikeun ngawatesan ngolah inpormasi pribadi anjeun; jeung (iv) lamun lumaku, pikeun portability data. Dina kaayaan anu tangtu, anjeun ogé tiasa gaduh hak pikeun ngabantah ngolah inpormasi pribadi anjeun. Pikeun ngadamel pamundut sapertos kitu, punten nganggo wincik kontak anu disayogikeun di handap. Kami bakal nganggap sareng ngalaksanakeun pamundut naon waé saluyu sareng undang-undang perlindungan data anu berlaku.

Upami kami ngandelkeun idin anjeun pikeun ngolah inpormasi pribadi anjeun, anjeun ngagaduhan hak pikeun mundur idin anjeun iraha waé. Punten perhatoskeun yén ieu moal mangaruhan kaabsahan pamrosésan sateuacan ditarikna, ogé moal mangaruhan kana ngolah inpormasi pribadi anjeun anu dilakukeun dina ngandelkeun alesan pamrosésan anu sah salain ti idin.

Upami anjeun nyicingan di EEA atanapi Inggris sareng anjeun yakin yén kami sacara teu sah ngolah inpormasi pribadi anjeun, anjeun ogé gaduh hak pikeun ngawadul ka otoritas pangawas panyalindungan data lokal anjeun. Anjeun tiasa mendakan wincik kontakna di dieu: https://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Upami anjeun penduduk di Swiss, wincik kontak pikeun otoritas panyalindungan data sayogi di dieu: https://www.edoeb.admin.ch/edoeb/en/home.html.

Cookies sareng téknologi anu sami: Seuseueurna panyungsi wéb disetel pikeun nampi cookies sacara standar. Upami anjeun resep, anjeun biasana tiasa milih pikeun nyetél panyungsi anjeun pikeun ngahapus cookies sareng nampik cookies. Upami anjeun milih ngahapus cookies atanapi nampik cookies, ieu tiasa mangaruhan fitur atanapi jasa tina situs wéb kami. Pikeun milih kaluar tina iklan dumasar-kapentingan ku pangiklan dina situs wéb kami kunjungan http://www.aboutads.info/choices/.

10. Kadali pikeun fitur NOT-TRACK

Kaseueuran panyungsi wéb sareng sababaraha sistem operasi sélulér sareng aplikasi sélulér kalebet fitur Do-Not-Track ("DNT") atanapi setting anjeun tiasa aktipkeun pikeun nunjukkeun karesep privasi anjeun pikeun henteu data ngeunaan kagiatan browsing online anjeun diawasi sareng dikumpulkeun. Dina tahap ieu henteu standar téknologi seragam pikeun mikawanoh sareng ngalaksanakeun sinyal DNT parantos réngsé. Sapertos kitu, urang ayeuna henteu ngaréspon sinyal panyungsi DNT atanapi mékanisme anu sanés anu sacara otomatis komunikasi pilihan anjeun pikeun henteu dilacak online. Upami standar pikeun pelacakan online diadopsi anu urang kedah nuturkeun di pikahareupeun, kami bakal nginpokeun ka anjeun ngeunaan prakték éta dina versi anu dirévisi tina perhatosan privasi ieu.

11. Naha Warga CALIFORNIA gaduh HAK PRIVASI KHUSUS?

Singkatna: Leres, upami anjeun nyicingan California, anjeun dipasihan hak khusus ngeunaan aksés kana inpormasi pribadi anjeun.

Bagéan Kodeu Sipil California, 1798.83, ogé katelah hukum "Shine The Light", ngawenangkeun pangguna urang anu nyicingan California pikeun minta sareng kéngingkeun ti kami, sataun sakali sareng gratis, inpormasi ngeunaan kategori inpormasi pribadi (upami aya) diungkabkeun ka pihak katilu kanggo tujuan pamasaran langsung sareng nami sareng alamat sadaya pihak katilu anu kami bagikeun inpormasi pribadi dina taun sateuacanna kalénder sateuacanna. Upami anjeun penduduk California sareng hoyong ngadamel pamundut sapertos kitu, punten kirimkeun pamundut anjeun kalayan nyerat ka kami nganggo inpormasi kontak anu disayogikeun di handap.

Upami anjeun umurna sahandapeun 18 taun, cicing di California, sareng gaduh akun anu kadaptar sareng Website éta, anjeun gaduh hak pikeun nyuhunkeun panyabutan data anu teu dihoyongkeun anu anjeun pasang sacara umum dina Wéb éta. Pikeun nyuhunkeun panyabutan data sapertos kitu, mangga ngahubungi kami nganggo inpormasi kontak anu disayogikeun di handap, sareng kalebet alamat email anu aya hubunganana sareng akun anjeun sareng pernyataan yén anjeun cicing di California. Kami bakal mastikeun yén data henteu ditingalikeun sacara umum dina Wéb, tapi punten perhatikeun yén data éta tiasa waé henteu dipiceun lengkep atanapi lengkep tina sadaya sistem kami (misalna cadangan, jsb.).

Bewara Privasi CCPA

Aturan Aturan California netepkeun "penduduk" salaku:
(1) unggal jalma anu aya di Nagara California pikeun lian ti tujuan samentawis atanapi transitory na
(2) unggal jalma anu berkedudukan di Nagara California anu aya di luar Nagara California pikeun tujuan samentawis atanapi transitory
Sadayana jalma anu sanés ditetepkeun salaku "non-warga."
Upami definisi "penduduk" ieu manglaku ka anjeun, urang kedah taat kana hak sareng kawajiban anu tangtu ngeunaan inpormasi pribadi anjeun.

Naon kategori inpormasi pribadi anu urang kumpulkeun?

Kami parantos ngempelkeun kategori inpormasi pribadi di handap ieu dina dua belas (12) bulan ka pengker:

Conto Kategori Dikumpulkeun
A. Idéntifikasi
Detil kontak, sapertos nami asli, landihan, alamat pos, nomer telepon atanapi telepon sélulér, idéntifikasi pribadi unik, identifier online, alamat Internet Protocol, alamat email sareng nami akun

nuhun

B. Kategori inpormasi pribadi didaptarkeun dina statute Records Palanggan California
Nami, inpormasi kontak, pendidikan, padamelan, riwayat padamelan sareng inpormasi kauangan

nuhun

C. Karakteristik klasifikasi anu dijagaan dina hukum California atanapi hukum féderal
Jenis kelamin sareng tanggal lahir

nuhun

D. Inpormasi komérsial
Inpormasi transaksi, riwayat pameseran, detil kauangan sareng inpormasi pamayaran

NO

E. Inpormasi biometrik
Sidik sareng voiceprints

NO

F. Internét atanapi kagiatan jaringan anu sanés
Riwayat ngotéktak, riwayat pamilarian, tingkah laku online, data minat, sareng interaksi sareng situs wéb, aplikasi, sistem sareng pariwara anu sanés.

nuhun

G. Data geolokasi
Lokasi alat

nuhun

H. Audio, éléktronik, visual, termal, olfactory, atanapi inpormasi anu sami
Gambar sareng audio, vidéo atanapi rekaman telepon anu diciptakeun pakait sareng kagiatan bisnis urang

NO

I. Inpormasi anu pakait sareng padamelan
Detil kontak bisnis pikeun nyayogikeun jasa kami dina tingkat bisnis, gelar padamelan ogé riwayat padamelan sareng kualifikasi profesional upami anjeun ngalamar damel sareng kami

NO

J. Émbaran Atikan
Catetan murid sareng inpormasi diréktori

NO

K. Inferensi ditarik tina inpormasi pribadi séjén
Inferensi ditarik tina salah sahiji inpormasi pribadi anu didaptarkeun di luhur pikeun nyiptakeun profil atanapi kasimpulan ngeunaan, salaku conto, karesep sareng karakteristik hiji jalma

nuhun

Kami ogé tiasa ngumpulkeun inpormasi pribadi sanés di luar kategori ieu conto anu anjeun berinteraksi sareng kami langsung, online, atanapi ku telepon atanapi mail dina kontéks:
Nampi bantosan ngalangkungan saluran dukungan pelanggan kami;
Partisipasi dina survey atanapi kontes palanggan; jeung
Fasilitasi dina pangiriman Layanan kami sareng pikeun ngaréspon patarosan anjeun.

Kumaha cara kami nganggo sareng ngabagi inpormasi pribadi anjeun?

__________ ngumpulkeun sareng ngabagi inpormasi pribadi anjeun ngalangkungan:
Cooking target / cookie Marketing
Inpormasi langkung seueur ngeunaan prakték ngumpulkeun sareng ngabagi data urang tiasa dipendakan dina bewara privasi ieu.
Anjeun tiasa milih kaluar tina ngajual inpormasi pribadi anjeun ku nganonaktifkeun cookies dina Setélan Preferensi Cookie sareng ngaklik tautan Henteu Ngajual Inpormasi Pribadi kuring dina halaman utama kami.

Anjeun tiasa ngahubungi kami ku ngadatangan https://online-videos-downloader.com/contact, atanapi ku ngarujuk kana detil kontak di handapeun dokumen ieu.

Upami anjeun nganggo agén otorisasi pikeun ngalaksanakeun hak anjeun pikeun milih-kaluar kami tiasa nolak paménta upami agén anu otorisasi henteu ngalebetkeun buktina yén aranjeunna parantos sah otorisasi pikeun meta pikeun nami anjeun.

Naha inpormasi anjeun dibagikeun ka saha waé?

Kami tiasa ngungkabkeun inpormasi pribadi anjeun sareng panyadia jasa kami dumasar kana kontrak tertulis antara kami sareng masing-masing propaider ladén. Unggal propaider ladén mangrupikeun éntitas laba anu ngolah inpormasi pikeun nami kami.

Kami tiasa nganggo inpormasi pribadi anjeun pikeun tujuan bisnis urang sorangan, sapertos pikeun ngalaksanakeun panalungtikan internal pikeun pamekaran téknologi sareng démo. Ieu henteu dianggap "ngajual" data pribadi anjeun.

__________ parantos ngungkabkeun kategori inpormasi pribadi di handap ieu ka pihak katilu pikeun tujuan bisnis atanapi komérsial dina dua belas (12) bulan sateuacana:

Kategori B. Inpormasi pribadi, sakumaha anu ditetepkeun dina hukum Records Palanggan California, sapertos nami anjeun, inpormasi kontak, pendidikan, padamelan, riwayat padamelan sareng inpormasi kauangan.
Kategori K. Inferensi dicokot tina salah sahiji inpo pribadi nu didaptarkeun di luhur pikeun nyieun profil atawa kasimpulan ngeunaan, contona, preferensi jeung ciri hiji individu.
Kategori pihak katilu anu ku kami diungkabkeun inpormasi pribadi pikeun tujuan bisnis atanapi komersil tiasa dipendakan dina "SAHA NU BAKAL INFORMASI ANDA DIBAGI KA?".

__________ parantos ngajual kategori inpormasi pribadi ieu ka pihak katilu dina dua belas (12) bulan sateuacana:
Kategori B. Inpormasi pribadi, sakumaha anu ditetepkeun dina hukum Records Palanggan California, sapertos nami anjeun, inpormasi kontak, pendidikan, padamelan, riwayat padamelan sareng inpormasi kauangan.
Kategori pihak katilu anu kami ngajual inpormasi pribadi nyaéta:

Hak anjeun pikeun data pribadi anjeun

Hak nyuhunkeun ngahapus data - Nyuhunkeun ngahapus

Anjeun tiasa nyungkeun hapusan inpormasi pribadi anjeun. Upami anjeun nyungkeun kami ngahapus inpormasi pribadi anjeun, kami bakal ngahargaan pamundut anjeun sareng ngahapus inpormasi pribadi anjeun, tunduk kana pengecualian tinangtu anu disayogikeun ku hukum, sapertos (tapi henteu diwatesan ku) latihan ku palanggan sanés anu ngagaduhan hak pikeun bebas nyarios. , sarat patuh urang akibat tina kawajiban hukum atanapi pamrosésan naon waé anu diperyogikeun pikeun ngajagi tina kagiatan ilegal.

Katuhu pikeun diinpokeun - Paménta pikeun terang

Gumantung kana kaayanana, anjeun ngagaduhan hak pikeun terang:
naha urang ngumpulkeun sareng ngagunakeun inpormasi pribadi anjeun;
kategori inpormasi pribadi anu urang kumpulkeun;
tujuanana pikeun ngagunakeun inpormasi pribadi anu dikumpulkeun;
naha urang ngajual inpormasi pribadi anjeun ka pihak katilu;
kategori inpormasi pribadi anu kami payu atanapi diungkabkeun pikeun tujuan bisnis;
kategori pihak katilu anu inpormasi pribadi dijual atanapi diungkabkeun pikeun tujuan bisnis; jeung
tujuan bisnis atanapi komérsial pikeun ngumpulkeun atanapi ngajual inpormasi pribadi.
Luyu sareng hukum anu berlaku, kami henteu wajib nyayogikeun atanapi mupus inpormasi konsumen anu sacara de-idéntifikasi salaku réspon kana paménta konsumén atanapi pikeun ngaidentipikasi deui data-data masing-masing pikeun verifikasi paménta konsumén.

Hak pikeun Henteu Diskriminasi pikeun ngalaksanakeun Hak Privasi Konsumén

Kami moal ngabentenkeun anjeun upami ngalaksanakeun hak-hak privasi anjeun.

Prosés verifikasi

Kana nampi pamundut anjeun, kami kedah mastikeun idéntitas anjeun pikeun nangtoskeun anjeun jalma anu sami ngeunaan saha kami ngagaduhan inpormasi dina sistem kami. Usaha verifikasi ieu ngabutuhkeun kami pikeun nyungkeun anjeun masihan inpormasi supados urang tiasa nyocogkeun sareng inpormasi anu sateuacanna anjeun sayogi. Misalna, gumantung kana jinis pamundut anu anjeun kirimkeun, urang tiasa nyungkeun anjeun nyayogikeun inpormasi anu tangtu sahingga urang tiasa nyocogkeun inpormasi anu anjeun nyayogikeun inpormasi anu parantos aya dina file, atanapi urang tiasa ngahubungi anjeun ngalangkungan metode komunikasi (misal telepon atanapi email) anu sateuacana anjeun pasihkeun ka kami. Urang ogé tiasa nganggo metode verifikasi anu sanés sakumaha kaayaan anu dikdétkeun.

Kami ngan ukur bakal nganggo inpormasi pribadi anu disayogikeun dina pamundut anjeun pikeun mastikeun idéntitas anjeun atanapi otoritas anjeun pikeun nyungkeun paménta éta. Sajauh mungkin, kami bakal nyingkahan nyungkeun inpormasi tambihan ti anjeun pikeun kaperluan verifikasi. Upami kitu, kami moal tiasa mastikeun idéntitas anjeun tina inpormasi anu parantos kami laksanakeun, kami tiasa nyungkeun anjeun nyayogikeun inpormasi tambihan pikeun kaperluan verifikasi idéntitas anjeun, sareng pikeun tujuan kaamanan atanapi pencegahan penipuan. Kami bakal mupus inpormasi anu disayogikeun sapertos éta saatos réngsé dipverifikasi anjeun.

Hak-hak privasi séjén

anjeun tiasa bantahan kana pamrosésan data pribadi anjeun
anjeun tiasa nyungkeun koréksi data pribadi anjeun upami lepat atanapi henteu aya hubunganana deui, atanapi nyungkeun ngawatesan pamrosésan data na
anjeun tiasa nunjuk agén anu berwenang pikeun nyungkeun permintaan handapeun CCPA atas nami anjeun. Kami tiasa nolak pamundut ti agén otorisasi anu henteu ngalebetkeun buktina yén aranjeunna parantos sah kéngingkeun tindakan atas nami anjeun saluyu sareng CCPA.
Pikeun ngalaksanakeun hak ieu, anjeun tiasa ngahubungi kami ku ngadatangan https://online-videos-downloader.com/contact, atanapi ku ngarujuk kana detil kontak anu aya di handapeun dokumen ieu. Upami anjeun gaduh keluhan ngeunaan kumaha kami nanganan data anjeun, kami hoyong ngadangu ti anjeun.

12. Naha urang ngadamel pembaruan kana bewara ieu?

Singgetna: Leres, kami bakal ngamutahirkeun bewara ieu upami diperyogikeun pikeun tetep patuh kana hukum anu relevan.

Urang tiasa ngamutahirkeun bewara privasi ieu ti jaman ka jaman. Versi anu diénggalan bakal dituduhkeun ku tanggal "Dirévisi" anu diénggalan sareng vérsi anu diénggalan bakal épéktip pas diaksés. Upami urang ngarobih mater dina perhatosan privasi ieu, urang tiasa ngawartosan anjeun ku promina sacara jelas bewara ngeunaan parobihan sapertos kitu atanapi langsung ngirim bewara ka anjeun. Kami ngadorong anjeun pikeun marios bewara privasi ieu sering diinpormasi kumaha urang ngajaga inpormasi anjeun.

13. Kumaha anjeun tiasa ngahubungan kami ngeunaan bewara ieu?

Upami anjeun gaduh patarosan atanapi koméntar ngeunaan bewara ieu, anjeun tiasa ngirim email ka kami di formulir kontak google

14. Kumaha anjeun tiasa ningali, nganyarkeun, atanapi ngahapus data anu urang kumpulkeun ti anjeun?

Dumasar kana hukum anu berlaku di nagara anjeun, anjeun tiasa gaduh hak pikeun menta aksés kana inpormasi pribadi anu kami kumpulkeun ti anjeun, ngarobih inpormasi éta, atanapi ngahapus dina sababaraha kaayaan. Pikeun nyuhunkeun marios, ngapdet, atanapi ngahapus inpormasi pribadi anjeun, punten kirimkeun pamundut ka kami bentuk kontak.



©2022 ONLINE-VIDEOS-DOWNLOADER.COM