Sarat Service pikeun Online video Downloader

Wilujeng sumping di Downloader video Online

Sarat sareng kaayaan ieu ngagariskeun aturan sareng peraturan pikeun panggunaan Situs wéb pangunduh video online, ayana di https://online-videos-downloader.com/.

Ku ngaksés halaman wéb ieu (online-videos-downloader.com) kami nganggap anjeun nampi sarat sareng kaayaan ieu. Entong teraskeun nganggo pangunduh pidéo online upami anjeun henteu satuju nyandak sadaya syarat sareng kaayaan anu dinyatakeun dina halaman ieu.

Terminologi ieu dilarapkeun kana Sarat sareng Kaayaan ieu, Pernyataan Privasi sareng Pépéling Bantahan sareng sadaya Perjanjian: "Klién", "Anjeun" sareng "Anjeun" ngarujuk ka anjeun, jalma anu log dina halaman wéb ieu sareng patuh kana istilah sareng kaayaan Perusahaan. "Perusahaan", "Diri", "Kami", "Kami" sareng "Kami", ngarujuk kana Perusahaan urang. "Partéi", "Partéi", atanapi "Kami", ngarujuk kana duanana Klién sareng diri urang sorangan. Sadaya istilah tingal tawaran, panarimaan sareng tinimbangan pembayaran anu diperyogikeun pikeun ngalaksanakeun prosés bantosan kami ka Klién dina cara anu paling pas pikeun tujuan anu jelas pikeun nyumponan kabutuhan Klién ngeunaan penyediaan jasa Perusahaan anu nyatakeun, saluyu sareng sareng tunduk kana, hukum Walanda anu aya. Sagala kagunaan terminologi di luhur atanapi kecap sanésna dina tunggal, jamak, kapitalisasi sareng / atanapi anjeunna atanapi aranjeunna, dianggap tiasa ditukeurkeun sahingga janten anu sami.

cookies

Urang employ pamakéan cookies. Ku ngaksés Online Video Downloader, anjeun sapuk pikeun ngagunakeun cookies saluyu sareng Kabijakan Privasi online-videos-downloader.com.

Paling jaba interaktif nganggo cookies pikeun hayu urang meunangkeun rinci pamaké pikeun tiap nganjang. Cookies nu dipaké ku ramatloka urang pikeun ngaktipkeun pungsionalitas wewengkon nu tangtu sangkan leuwih gampang urang ngadatangan Website urang. Sababaraha mitra affiliate / iklan kami ogé bisa migunakeun cookies.

ngidinan

Iwal mun disebutkeun béda, online-videos-downloader.com jeung/atawa lisénsina boga hak cipta intelektual pikeun sakabéh bahan dina Online video Downloader. Sadaya hak cipta intelektual ditangtayungan. Anjeun tiasa ngaksés ieu tina pangunduh pidéo Online Gratis pikeun panggunaan pribadi anjeun anu tunduk kana larangan anu diatur dina syarat sareng kaayaan ieu.

Anjeun teu kedah:

Pasatujuan Ieu wajib dimimitian dina tanggal nu hereof.

Bagian tina situs wéb ieu nawiskeun kasempetan pikeun pangguna pikeun ngeposkeun sareng tukeur pendapat sareng inpormasi dina sababaraha daérah halaman wéb. online-videos-downloader.com henteu nyaring, ngédit, nyebarkeun atanapi marios Koméntar sateuacan ayana dina situs wéb. Koméntar henteu ngagambarkeun pandangan sareng pendapat online-videos-downloader.com, agén-agén sareng / atanapi afiliasina. Koméntar ngagambarkeun pandangan sareng pendapat jalma anu masangkeun pandangan sareng pendapatna. Sajauh anu diijinkeun ku undang-undang anu berlaku, online-videos-downloader.com moal nanggungjawaban kana Koméntar atanapi pikeun tanggung jawab, karusakan atanapi biaya anu disababkeun sareng / atanapi disangsara salaku hasil tina panggunaan sareng / atanapi postingan sareng / atanapi penampilan Komentar dina ramatloka ieu.

online-videos-downloader.com ngagaduhan hak pikeun ngawas sadaya Koméntar sareng ngahapus Koméntar anu tiasa dianggap teu pantes, nyinggung atanapi nyababkeun palanggaran Sarat sareng Kaayaan ieu.

Anjeun ngajamin tur ngagambarkeun yén:

Ku ieu anjeun masihan online-videos-downloader.com lisénsi non-ekslusif pikeun ngagunakeun, baranahan, ngédit sareng masihan otorisasi ka batur pikeun ngagunakeun, baranahan sareng ngédit Koméntar anjeun dina naon waé sareng sadaya bentuk, format atanapi média.

Hyperlinking mun Kandungan kami

Organisasi di handap bisa numbukeun ka Website urang tanpa persetujuan ditulis saméméh:

organisasi ieu bisa numbukeun ka halaman imah urang, keur publikasi atawa informasi Website lianna sangkan salami link: (a) henteu sagala cara nu nipu; (B) henteu falsely imply sponsor, dukungan atawa persetujuan ti pihak linking jeung produk jeung / atawa jasa na; jeung (c) fits dina konteks loka nu linking pihak urang.

Urang bisa mertimbangkeun na approve requests link séjén tina jenis handap organisasi:

Urang bakal nyatujuan pamundut link ti organisasi ieu lamun urang mutuskeun yén: (a) link moal nyieun urang kasampak unfavorably ka diri urang sorangan atawa ka usaha accredited urang; (b) organisasi teu gaduh catetan négatip sareng kami; (c) kauntungan pikeun urang tina pisibilitas hyperlink compensates henteuna online-videos-downloader.com; jeung (d) link aya dina konteks informasi sumberdaya umum.

organisasi ieu bisa numbukeun ka halaman imah urang jadi salami link: (a) henteu sagala cara nu nipu; (B) henteu falsely imply sponsor, dukungan atawa persetujuan ti pihak linking jeung produk atawa jasa na; jeung (c) fits dina konteks loka nu linking pihak urang.

Upami anjeun salah sahiji organisasi anu didaptarkeun dina paragraf 2 di luhur sareng kabetot pikeun ngahubungkeun kana halaman wéb kami, anjeun kedah nginpokeun ka kami ku ngirim email ka online-videos-downloader.com. Punten lebetkeun nami anjeun, nami organisasi anjeun, inpormasi kontak sareng URL situs anjeun, daptar URL mana waé anu anjeun maksudkeun pikeun numbu ka Website kami, sareng daptar URL dina situs kami anu anjeun hoyongkeun. link. Antosan 2-3 minggu pikeun réspon.

organisasi disatujuan bisa hyperlink mun Website urang saperti kieu:

Henteu aya panggunaan logo online-videos-downloader.com atanapi karya seni sanés anu diidinan pikeun ngaitkeun henteu aya perjanjian lisénsi mérek dagang.

iFrames

Tanpa persetujuan sateuacanna sareng idin ditulis, anjeun bisa jadi teu nyieun pigura di sabudeureun halaman Kaca urang anu robahan sagala cara presentasi visual atawa pintonan Website kami.

Liability eusi

Kami teu wajib nanggungjawaban kanggo eusi anu nembongan dina Website anjeun. Anjeun satuju kana nangtayungan kami ngalawan sadaya klaim anu naek dina Website anjeun. Henteu aya link (link) kedah muncul dina Loka ramatloka anu tiasa diinterpretasi sakumaha libelous, jorang atanapi kriminal, atanapi ngalanggar hal ieu, sanés nganggur, atanapi ngabela palanggaran atanapi pananggaran sejenna, hak-hak pihak katilu.

Privasi anjeun

Mangga baca Sarat jeung Kaayaan Pamakéan

Ngumpulkeun ngeunaan Hak

Kami nampi hak kanggo meryogikeun anjeun mupus sadaya tumbu atanapi tumbu anu tinangtu pikeun Website urang. Anjeun nyatujuan geuwat mupus sadaya tumbu ka Website kami nalika dipénta. Urang ogé tiasa nganggo hak sasatoan kanggo kondisi sareng kabaran berkas anu di mana waé. Ku terus-terusan ngahubungkeun ka Website urang, anjeun satuju kana wates sareng nuturkeun ieu jutan sareng kaayaanana.

Ngaleupaskeun Tumbu ti ramatloka kami

Lamun manggihan link mana waé dina Website kami nu geus karasa keur alesan wae, anjeun bébas ngahubungan tur ngawartosan kami moment nanaon. Urang bakal mertimbangkeun requests ngaleupaskeun Tumbu tapi kami teu obligated atawa jadi atawa ngabales maneh langsung.

Simkuring teu mastikeun yén informasi dina ramatloka ieu bener, urang moal ngajamin completeness na atanapi akurasi; atawa ngalakukeun kami janji pikeun mastikeun yén ramatloka tetep aya atawa yén bahan dina website ieu diteundeun up to date.

Bantahan

Pikeun extent maksimum diijinkeun ku hukum nu manglaku kami ngaluarkeun sagala Répréséntasi, HARANSI jeung kaayaan anu patali jeung ramatloka kami sarta pamakéan ramatloka ieu. Euweuh di Bantahan ieu bakal:

The watesan jeung rumusan prohibitions of liability set dina Ayat ieu sareng nguap di Bantahan kieu: (a) anu poko keur ayat harita; jeung (b) ngatur sagala Liabilities timbul dina Bantahan, kaasup Liabilities timbul dina kontrak, dina tort jeung breach sahiji tugas statutory.

Salami di ramatloka jeung informasi jeung layanan dina website anu disadiakeun haratis, urang moal bisa makéna pikeun sagala leungitna atawa ruksakna alam wae.



©2022 ONLINE-VIDEOS-DOWNLOADER.COM